miercuri, 29 februarie 2012

Paine cu fibre

Aveti nevoie de faina de grau tip 650,tarate de grau (1lingura),faina integrala de secara (1lingura),faina integrala de ovaz(1 lingura),dovleac copt(3 linguri),drojdie de bere cat o nuca,2 linguri lapte praf sau smantana,seminte de in pisate,apa in funtie de cantitatea de paine , un praf de sare de mare,1 lingura ulei de masline .Intr-un castron se sfarama drojdia si se toarna apa calduta peste ea.Se adauga apoi laptele praf sau smantana ,uleiul ,sarea ,semintele ,dovleacul ,taratele si faina de ovaz,secara.Se amesteca folosind un tel de framantat din accesoriile mixerului.In final se adauga faina de grau si se ia la framantat manual pana se obtine o coca omogena,nelipicioasa.Se lasa la dospit la loc caldut.
Dupa ce a crescut se imparte coca in 3,se impleteste si se introduce la cuptor,

intr-o tava yena unsa cu ulei de masline.Deasupra se poate unge cu sirop din miere si se presara seminte de dovleac ,migdale ,in.Se lasa la copt circa 1 ora ,la foc potrivit. Este o paine sanatoasa,ajuta la digestie si pentru mentinerea unui colon sanatos!

3 comentarii:

  1. Foarte utila aceasta reteta. O sa imi fac si eu o astfel de paine.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-am fost de folos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Medicii au folosit băutura de culoare latte pentru pierderea în greutate în practica lor și o recomandă colegilor lor. Recunoașterea produsului de către profesioniști calificați reprezintă cea mai bună recompensă pentru producător. Obțineți mai multe informații aici "blacklatteoficial
    "

    RăspundețiȘtergere